Spelbolag - 2 Principer för att stå pall mot Spelbolagen

Är det inte dags att rusta upp sig och kamma hem storkovan på nätets olika spelbolag?
För det är nämligen så att de olika spelbolagen på nätet vinner stora summor från den vanlige Svenssons okunnighet om spelen, för oftast så satsas det pengar utan att det ligger någon tanke bakom. Man spelar helt enkelt bara på det bästa laget, som oftast vinner och detta är precis vad de stora spelbolagen vill att du ska göra. Då kan de nämligen sänka oddsen på de stora lagen som t.ex. Arsenal för att de vet att Svensson ändå kommer att spela på dem.

Här är källan till den här artikeln
www.pokertexasholdem.se/spelbolag.html   <--- klicka

5 Bettingsidor att ta kampen emot
http://spelbolag.org/topp-10-bettingsidor/  <--- klickaVar lite smartare och överlista spelbolagen
Den första frågan du ska ställa dig är om du är en hobbyspelare eller om du spelar för att vinna? Är du en hobbyspelare som saknar ambition att vinna stora summor pengar, så att du kan leva ditt framtida liv i lyx? Då ska du inte alls fortsätta vidare att läsa. Då kan du istället gå direkt till något spelbolag på nätet och skapa ett konto där du satsar en liten summa på t.ex. Arsenal.

Är du istället fylld med ambitioner och kan se dig själv leva i lyx ska du däremot fortsätta att läsa vidare. Här är det dags att gå till 2 st. grundläggande principer för att du ska lyckas vinna mot de stora spelbolagen.


Öka dina chanser att vinna med dessa 2 principer


1. Gå emot strömmen
När det populäraste laget skall spela, flockas ofta folk framför tv´n och du ska veta att det är precis lika dant hos spelbolagen. De allra flesta väljer att satsa sina pengar på de stora lagen och många gånger så pressar man ner oddsen på dessa lagen för att man vet att folk ändå kommer att spela på dem. Detta leder oftast till att det motsatt lagen får mycket högre odds än vad de egentligen borde ha. Här gäller det att vara extra vaken och tillåta sig själv göra en kritisk analys.

2. Hitta guldchanserna i tidigare resultat
Låtsas attManchester United förlorade sin förra match med 3-1 under sin senaste borta match. Men denna match satt du och såg på tv och såg att manchester United bara hade ett dåligt flyt och att motståndarlaget hade en väldig tur. Manchester United var mycket bättre under hela matchen och hade bara en s.k. otursdag. Det är här som spelbolagen ofta kan göra misstag och bara ser till resultaten. Såg du själv inte denna match så är det lätt att gå på detta, när du istället borde veta om att Manchester är otroligt revansch sugen och att oddsen förmodligen är betydligt högre än de borde.

Mosa spelbolagen - guldlägena till ett proffs
Tittar man på hur det ser ut idag så är det nu ett guldläge för den som vill bli proffs på allvar och bli en professionell gambler.Oddsen har gått upp eftersom att konkurrensen mellan spelbolagen blivit fler. Det finns idag otroligt många spelsätt att spela på idag än tidigare och detta försvårar för spelbolagen då de måste ha koll på fler saker samtidigt, detta betyder att de lättare gör misstag i oddsättningarna. Hänger du själv med i svängarna och skaffar dig ny kunskap så ska inte spelbolagen kunna känna sig säker. Det är möjligt att bli rik på betting och hemligheten bakom är att man skaffar sig kunskap och lär sig av sina tidigare misstag.

2 Bra sidor för att hitta bästa pokersidor och bra spelbolag


www.spelbolag.org
www.pokertexasholdem.se/Pokersidor.htm